Idræt

Print

Frivillig idræt

Idræt er sjovt og sundt – ikke kun i skoletiden. Idrætslærerne tilbyder forskellige aktiviteter efter skoletid. Fælles for aktiviteterne er, at de giver mulighed for at lave noget sjovt sammen med kammerater fra klassen, og med elever fra andre klasser.

Fælles idrætsaktiviteter er en rigtig god måde at møde andre på, og så er det jo et godt bidrag til den times daglige motion, som WHO og Sundhedsstyrelsen anbefaler.

I skoleåret 2015-16 tilbydes der forskellige idrætsaktiviteter efter skoletid mandag-torsdag. Den frivillige idræt på Herning Gymnasium omfatter i år tre discipliner. Badminton, fodbold og volleyball. Det foregår hver uge i perioden fra efterårsferien til påskeferien. Har man lyst til at deltage og have det sjovt med sine medstuderende, møder man op i Gymnasiehallen på nedenstående tider. Deltagelse kræver ingen forhåndstilmelding. For hver disciplin er der to ansvarlige elever,som sørger for, at der bliver låst op til bolde mm.

HDC_9783

HDC_9563

Badminton
Tidspunkt: Mandage fra 15.20-17.00 (senest).
Ansvarlige elever: Mathias Lysholm (3.t) og Mathias Albertsen (3.t)

Fodbold
Tidspunkt: Onsdage fra 14.10-17.00 (senest). Starttidspunktet afhænger af, om hallen er fri i 5. lektion. Det er den som udgangspunkt.
Ansvarlige elever: Tobias Tange (2.a) og Martin Høj (2.c)

Volleyball
Tidspunkt: Torsdage fra 15.20- 17.00 (senest).
Ansvarlige elever: Martin Vindelbo Thomsen (3.t) og Morten Holmgaard Andresen (3.s)