Nyheder

Print

Afslutning på JuniorTalent

Fredag den 4. maj 2018 afsluttede 56 elever fra Herning Kommunes grundskoler (12 forskellige skoler var repræsenteret) dette skoleårs JuniorTalent-forløb. De har været her i huset 4 skoledage, hvor de har arbejdet med vidt forskellige fag. De har arbejdet på kryds og tværs af de forskellige 12 grundskoler – med mange forskellige nye mennesker at skulle forholde sig til. De er endda blevet undervist på italiensk af vores italienske udviklingsstuderende.

Og sikke et engagement og en holdning de har præsteret i JuniorTalent-forløbet.

Ved forløbets officielle afslutning var forældre til JuniorTalent-eleverne inviteret med. og afslutningen blev højtidelig og festlig. JuniorTalent-eleverne fik diplom for at have gennemført forløbet og en lille gave. Der var taler blandt andet af JuniorTalent-eleverne Celina fra Snejbjerg og Peter fra Videbæk.

Helt slut er det dog ikke endnu. Vi håber meget at gense de afsluttende JuniorTalent-elever til det. vi har kaldt: En frivillig ”gensynsdag” den 1. oktober 2018 med emnet: Ppolitiske taler.

Baggrund
Herning Gymnasium introducerede for nu 3 år siden et nyt tilbud, JuniorTalent, til elever i 8. klasse for Herning Kommunes grundskoler. JuniorTalent var tænkt som et tilbud til de dygtigste og mest engagerede grundskoleelever.

Tekst: Klaus Christensen

chevron-right chevron-left