Nyheder

Print

Drømmer du om at gå på college i USA?

På Herning Gymnasium har du mulighed for at tage en del af din studentereksamen på college i USA, hvor du vil blive undervist i en række fag på engelsk af amerikanske lærere. Under opholdet vil du blive privat indkvarteret hos en amerikansk familie, så du for alvor får den amerikanske kultur ind under huden.

Mission College ligger i Santa Clara lige syd for San Francisco. I to måneder vil du på Mission College blive undervist i matematik, biologi, fysik, kemi, engelsk og historie og global citizenship.

En særlig udfordring
Forudsætningen for deltagelse er gode færdigheder i engelsk og naturvidenskabelige fag, og at du er flittig og arbejdsom. Under dit 2 måneders studieophold fortsætter den almindelige undervisning i resten af din klasse hjemme på Herning Gymnasium. Der bliver derfor et fagligt pensum, som skal samles op, når du kommer hjem. Det er en opgave som Herning Gymnasium naturligvis er behjælpelig med at få bragt på plads, men det kræver selvfølgelig, at du er indstillet på at smøge ærmerne op.

Pris
US Science-opholdet koster ca. 30.000 kr., og hertil kommer udgifter til visum og lommepenge. Opholdet arrangeres i samarbejde med HTX i Holstebro og er et tilbud til elever, der vælger enten sciencestudieretningen eller biotekstudieretningen.