Nyheder

Print

Godt i gang med tre uger i Andalusien

Lørdag den 29. september oprandt den store dag, og den var længe ventet. Netop denne dag drog tyve forventningsfulde 3.s’ere nemlig afsted til et tre ugers ophold i Andalusien i det sydlige Spanien. De rejste afsted for at påbegynde et tre ugers ophold i det spanske, der byder på mange interessante oplevelser: spanskundervisning med indfødte spaniere, besøg på et spansk gymnasium, møde med unge spaniere, undervisning i historie og samfundsfag, ekskursioner til det Gibraltar i syd og Córdoba i nord, flamencoundervisning, besøg hos olivenproducent og adventure-aktiviteter i Ronda m.m.

Under deres ophold i Málaga bor eleverne hos spanske værtsfamilier og oplever på nærmeste hold livet i en helt almindelig spansk familie. Så bliver det ikke mere autentisk!

Efter en lang flyvetur tog eleverne hul på oplevelserne med en guidet citywalk i Málaga Centrum. Guiden førte eleverne helt tilbage til fønikerne, romerne og maurerne, så de mærkede byens historiske vingesus, og hun introducerede ligeledes eleverne til både gamle og nye traditioner i en by fyldt med liv og stemning. Nyd billederne og få en fornemmelse af ”la vida malagueña”.

Tekst: Line Dalsgaard Vilsen