Nyheder

Print

Herning Gymnasium i bevægelse!

Fredag den 31. august mødte Herning Gymnasiums 43 klasser ind omklædte i idrætstøj og klar til en dag fyldt med udfordringer designet til at teste klassens sammenhold og samarbejdsevne. Skolens idrætsdag aktiverede eleverne fra kl. 8:05 – kl. 14:15, og eleverne gennemførte intet mindre end 13 forskellige opgaver!

Hele skolen var inkluderet i dagen, og alle hænder var i arbejde. Fra den fælles opvarmning til dagens afrunding var alle ansatte involveret, enten med at følge deres klasse rundt og motivere dem eller i at stå ved en aktivitet og hjælpe dem igennem. Humøret var højt, og ligeså var solen, der prægede himlen hele dagen og gav en fantastisk stemning.

Skolens areal var blevet inddelt i 7 zoner, og hver zone havde sit eget tema, som strakte sig fra alt som klassisk boldspil (volley og parfodbold) til tagfatlege (haletagfat og løbehjulsstafet), kreative udfordringer (tableau vivant), logiske udfordringer (hvordan man mest effektivt flytter mest vand), selvkoreograferede danse og styrkeprøvelser, hvor eleverne skulle vende traktordæk. Eleverne kastede sig ud i alle opgaver med stort engagement og entusiasme, og afgørelsen af vinderne blev også meget tæt!

Vinderne vil blive annonceret på skolens næste fælles morgensamling tirsdag den 4. september, og vinderne er så heldige at vinde en klassetur til Fort Østerlund i Silkeborg.

Tekst: Ninette Müggler Mortensen

Se morgenopvarmningen her…

…hvor der også blev tid til bølgen

Senere var der selvkoreograferede danse i hallen

Se det store billedgalleri her