Nyheder

Print

Kom til gratis koncert med 500 sangere

Tirsdag den 18. september er der Regionskorstævne med 500 sangere fra otte gymnasier i det midt- og vestjyske. Dagens arbejde sluttes med en åben og gratis koncert kl. 19.00 i festsalen på Herning Gymnasium, og du er velkommen!

Eleverne fra de otte deltagende gymnasier bidrager først hver især med et nummer for derefter i samlet flok at synge de satser, de har øvet på hele dagen.

Det er Line Groth, der styrer dagens begivenheder. Hun er uddannet kandidat fra Aarhus Musikkonservatorium med speciale i rytmisk sang og korledelse og kendt fra mange forskellige korsammenhænge. I år kommer Line Groth med arrangementer fra det show, hun var med til at indstudere sidste år i Aarhus, nemlig ’Made in Aarhus’. Sammen med musikere fra dette arrangement og de mange gymnasieelever skal hun få festsalen på Herning Gymnasium til at swinge med sange fra navne som TV2, Anne Linnet, Poul krebs, Nephew, Medina, Tina Dickow, Carpark North, Gnags og Thomas Helmig. Det er mange navne, men Line Groth har lovet, at hun bringer historien helskinnet ’hjem’.

Tekst: Niels Ebbesen Bay

Se videoer og billeder fra sidste års korstævne, der blev afholdt i Lemvig.

“Vi er helte” af Bjørnskov

“Ikke mere tid” af Shaka Loveless

chevron-right chevron-left