Nyheder

Print

Søndagsbrunch

Søndag havde 25 spanske elever og deres danske værter Herning Gymnasiums lyse, nordiske bygninger helt for sig selv. På denne årets første forårsdag mødtes alle til en fælles brunch med danske specialiteter som rejeost, brunsviger og hjemmebagte boller på menuen.

Efter endt spisning blev kalorierne brændt af med fælles fodboldkamp i hallen efterfulgt af solbadning på græsplænen foran gymnasiet. Resten af dagen havde eleverne solskinsfri med mulighed for at lade op til en hel normal, dansk skoledag, som spanierne skal opleve på allernærmeste hold. Det bliver spændende at høre, hvad de siger til gymnasiets brug af gruppefremlæggelser, walk&talk og andre ikke-stillesiddende aktiviteter som fx quiz og byt.

Indtil videre har de udvist stor interesse for den danske måde at undervise på og undret sig meget over vores lange pauser, at eleverne kan og indimellem skal arbejde uden for klasselokalerne og ikke mindst, at de danske elever er så pligtopfyldende og ansvarlige, at de selv kan styre et gruppearbejde og gerne vil nå i mål. Se, det er kulturel skoleudveksling på allernærmeste hold.

Tekst: Line Dalsgaard Vilsen

chevron-right chevron-left