Nyheder

Print

Superbowl i de sene timer

Den hårde kerne af y-klassernes elever havde fået depechen overleveret fra forrige årgange og tog natten til mandag kampen op med de sene timer, da de på tværs af årgangene mødtes på gymnasiet for at se den tooghalvtredsindstyvende udgave af superbowl.

Om det var reel interesse for amerikansk fodbold eller blot en god undskyld for hyggeligt samvær med klassekammeraterne kom sig ikke så nøje, for der var rig mulighed for at dyrke begge dele. Sofaerne blev flyttet foran storskærmen, dynerne blev fundet frem og chips-poserne åbnet.

Aftenen startede med fælles spisning, og herfra skulle kreativiteten tages i brug for at slå timerne ihjel indtil kampstart kl 00.30 dansk tid. Det kostede et kaffe- og kalorieindtag på den usunde ende af skalaen for at holde øjnene åbne til at se Philadelphia Eagles løbe afsted med sejren. De fleste nåede frem til soveposerne omkring kl 05.00 og kunne dermed lige nå et par timer, inden en nok lidt hård skoledag ventede forude. Men efter en rigtig hyggelig aften var det uden tvivl det hele værd.

Tekst: Jacob Nørgaard