Om os

Print
Vi vil noget med vores skole. Vi vil noget med jer elever. Vi ønsker nemlig, at hver eneste elev skal opleve at undres og begejstres over mødet med og på Herning Gymnasium. Vi ønsker, at hver eneste elev trives, bliver dygtig og får lyst til at lære mere og videreuddanne sig. Vi ønsker, at hver eneste af jer bliver en ansvarlig borger i fremtidens samfund.

- Søren Brøndum

Velkommen

Velkommen til Herning Gymnasiums hjemmeside. Vores skole har næsten 100 års historie bag sig og er en skole med mange traditioner og værdier, som vi er stolte af og værner om. Samtidigt er vi helt bevidste om, at vi også hver eneste dag skaber fornyelse og forandring i skolens hverdag. På Herning Gymnasium er den daglige omgangsform baseret på, at samtale og samarbejde altid foregår i en positiv ånd. Vi taler og skriver nemlig pænt til hinanden, med hinanden og om hinanden.

Hver eneste dag fokuserer vi på høj kvalitet, omhu i arbejdet og omsorg for vore medmennesker. Fællesskabet danner rammen og den dagligdag, som giver frihed til alle.